Головна » 2017 » Вересень » 30 » 1 ЖОВТНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗИКИ
23:37
1 ЖОВТНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗИКИ

Учитель музики- не просто спеціальність.
Це стан душі, це творчості політ.
Це звуками відтворена реальність,
Залишений в серцях дитячих слід.
(О.Плахцінська)

    1 жовтня - наше професійне свято. З нагоди Міжнародого Дня музики та Дня вчителя директор Остерської ДМШ Баранова О.Л. винесла подяки викладачам Орищенко Г.В., Француз Н.О., Назаренко А.Г. за естетичне виховання підростаючого покоління та пропаганду музичного мистецтва.
   За активну участь в житті школи, естетичне виховання підростаючого покоління та пропаганду музичного мистецтва Расохацька Т. П. та Шарак В.М. були нагороджені грамотами.     
     За багаторічну працю, активну участь в концертній діяльності школи, за висококваліфіковану підготовку учнів до обласних та Всеукраїнських конкурсів винесена подяка з занесенням до трудової книжки таким викладачам: Вербовій В.В., Орел П.І., Лебединській Л.А., Лаанеотс Н.С., Конопацькій Ж.Є., Рудякову В.Б.
    За багаторічну працю, вагомий внесок в розвиток музичної творчості, естетичне виховання підростаючого покоління, активну участь в житті школи та з нагоди 50-річної педагогічної діяльності винесена подяка з занесенням до трудової книжки Якимович С.В.

    Поздоровлення Орел П.І. та її випускника Катренка Антона зі вступом до Ніжинського  училища культури і мистецтв. Бажаємо Антону міцного здоров'я, успіхів у навчанні та цікавого студентського життя.

 

 

Переглядів: 499 | Додав: zhanna00k | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar