Головна » 2018 » Березень » 25 » Конкурсні перемоги учнів
23:34
Конкурсні перемоги учнів

                     

15 березня відбувся обласний конкурс юних виконавців в м.Чернігові.

Народний відділ підготував і відрядив 5-тьох учнів з надією на перемогу. І наші юні дарування не підвели! Акордеоністи, гордість нашої школи та міста, як завжди виступили блискуче!

В молодшій віковій категорії (9-12 років) найвищу нагороду - Гран-Прі отримав Овсяник Лев, Красна Аліна - Диплом Лауреата за зайняте ІІІ місце. В старшій категорії (13-15 років) найвищу нагороду - Гран-Прі отримала Рябчук Діана, Диплом Лауреата за ІІ місце - Русанович Вероніка.

Щиро вітаємо їх викладача Віру Вадимівну Вербову, яка з року в рік зрощує цілу плеяду юних музикантів і веде їх незмінно до нових перемог не тільки в обласних, але й у Всеукраїнських, Міжнародних та Європейських конкурсах.

Окремо хочеться відзначити найменшого  7-річного юного гітариста Іллюшу Сизкова. Це був його перший виступ на такому відповідальному конкурсі і одразу висока нагорода - Диплом Лауреата за зайняте ІІ місце. Це просто чудовий результат!

Вітаємо його викладача Галину Валентинівну Орищенко з перемогою.

Фортепіанний відділ відрядив найкращого, найталановитішого свого учня Расохацького Андрія (6 клас) на цей конкурс. Як і в минулі роки він блискуче справився зі своєю надскладною програмою та виборов Диплом Лауреата за зайняте І місце.

Вітаємо його викладача Жанну Євгеніївну Конопацьку з перемогою.

Ці учні - гордість нашої школи! Бажаємо їм міцного здоров"я та нових перемог!

Велика подяка батькам за підтримку та допомогу в підготовці юних музикантів.

 

Переглядів: 393 | Додав: zhanna00k | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar