Головна » 2018 » Березень » 18 » Звітує народний відділ
23:28
Звітує народний відділ

        

     

  Закінчилися зимові місяці - середина навчального року. Цей період шкільного життя багатий на свята та особливі події - академічні заходи та святкові концерти. 

  В переддень новорічних свят на відділі народних інструментів  відбулися цікаві події - концерт для учнів ІІ-х класів Остерської ЗОШ ім. Ю.Збанацького та концерт акордеонної музики.

  Музичне свято для учнів ІІ-х класів організувала та провела викладач класу гітари та вокально-теоретичних дисциплін, завідуюча відділом народних інструментів Орищенко Г.В. Своє мистецтво презентували своїм однокласникам діти цих класів, які навчаються в музичній школі в класах різних інструментів - гітари, акордеону, баяну, фортепіано, а також запрошені учні старших класів, щоб продемонструвати більші можливості цих інструментів.

  Справжнє святкове дійство під назвою"Концерт акордеонної музики", який відбувся 22 грудня, залишив відчуття піднесеного настрою на всі новорічно-різдвяні свята. Його традиційно, впродовж багатьох років, проводить старший викладач вищої категорії Вербова В.В. разом з учнями свого класу.

  Цікаві академічні програми старших учнів, новітні передові форми роботи для молодших - діти акомпанували співові своїх мам, собі, виконуючи колядки та щедрівки, а також дует акордеона з роялем залишили незабутній слід радості в серцях гостей. Від імені батьківського комітету Віру Вадимівну привітали з ювілейною датою 40-річчям педагогічної діяльності в Остерській музичній школі.

  Закінчився зимовий триместр подій, починається весняний період концертів і творчих звітів.

 

Переглядів: 454 | Додав: zhanna00k | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar